ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά (για 4 άτομα)Φρέσκιες καραβίδες1 μπωλ φρέσκια ντομάτα τριμμένη1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένοΘυμάρι – βασιλικός1 πακέτο μακαρόνια Νο 51/2 ποτήρι κρασιού με κρασί λευκό ΕκτέλεσηΓεμίζουμε μία κατσαρόλα με νερό, με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι και τη βάζουμε στη φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τις καραβίδες

Πηγή/Περισσότερα:
http://lopis-place.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Comments are closed.