ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Υλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση 300 γραμμάρια κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 100 γραμμάρια μπέικον 200 γραμμάρια κίτρινα τυριά (έμενταλ, κασέρι, μοτσαρέλα, γκούντα) 2 αυγά 200 ml φρέσκο γάλα Εκτέλεση Σε λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι και κόβουμε μικρά κυβάκια το βούτυρο. Τρίβουμε με τα χέρια μας το αλεύρι με το βούτυρο μέχρι να έχουμε μια ζύμη όλο τρίμματα.

Πηγή/Περισσότερα:
ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Comments are closed.