ΚΡΕΠΕΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΝ συνταγές

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΡΕΠΕΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΝ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ Υλικά Για τις κρέπες: 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γάλα 2 αυγά αλάτι και πιπέρι 1 κουταλιά βούτυρο Για τη γέμιση: 500 γραμμ. σπανάκι βρασμένο, στραγγισμένο ψιλοκομμενο και φυσικά φρέσκο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο μισό φλιτζάνι κρέμα τυρί μισό ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιησετε και μάραθο 500γραμμ ανθοτυρο καλο θα ειναι με το χερι σας να το διαλύσετε Οδηγίες: Θα ξεκινήσουμε με τις κρέπες. Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο μέχρι να πάρουμε έναν ομοιόμορφο χυλό

ΚΡΕΠΕΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΝ συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
http://kitchen-world.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Comments are closed.