ΡΟΞΑΚΙΑ

“Τα έφτιαξα για πρώτη φορά. Δεν είναι δύσκολα στην παρασκευή τους και γίνονται νοστιμότατα!» Για τη ζύμη 3 αυγά χτυπημένα 1 φακελάκι μαγιά, 1 κουταλιά μπέϊκιν πάουντερ 1 κούπα λάδι Αλεύρι όσο πάρει (περίπου ½ κιλο) 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 5 κουταλιές κακάο 1 κουταλάκι κανέλα 1/2 κουταλάκι γαρίφαλο Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 3 1/2 κούπες νερό φλούδα λεμόνι, 1 βανίλια Εκτέλεση Ζύμη Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και το μπέϊκιν πάουντερ ώστε η ζύμη να γίνει μαλακιά. Κόβουμε τη ζύμη σε τρία κομμάτια.

Πηγή/Περισσότερα:
http://eykolessyntages.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Comments are closed.