Συνταγές: Finger Food

Finger Food Καβουρμά με Αγγουράκι Τουρσί Ντοματίνια και Σχοινόπρασο συνταγές

(για 4 άτομα) 300 γρ. Καβουρμά Κερκίνης «Το Χασαπάκι» 8 ντοματίνια μερικά φύλλα κόκκινο λάχανο 8 αγγουράκια τουρσί γλυκόξινα ¼ ματσάκι σχοινόπρασο αλάτι χοντρό πιπέρι φρέσκο ελαιόλαδο θυμάρι Προετοιμάζουμε τον χώρο εργασίας. Κόβουμε το καβουρμά σε χοντρά κυβάκια, τα ντοματίνια στη μέση, τα αγγουράκια σε πιο λεπτά κυβάκια και με ένα μικρό τσέρκι κόβουμε στρογγυλό το λάχανο, τέσσερα κομμάτια.

Finger Food Καβουρμά με Αγγουράκι Τουρσί Ντοματίνια και Σχοινόπρασο συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
http://thefoodprojectblog.blogspot.com/2014/03/finger-food.html

Πλακωτή με Λάχανο Κατίκι Δομοκού και Σαλάμι Αέρος συνταγές

(για 6-8 άτομα) ½ κόκκινο λάχανο 16 λεπτές φέτες σαλάμι αέρος 60γρ. κατίκι Δομοκού 8 ελιές πράσινες τσακιστές 1 λεμόνι (χυμός) αλάτι χοντρό πιπέρι φρέσκο οδοντογλυφίδες Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Βγάζουμε και πετάμε τα εξωτερικά φύλλα από το λάχανο.

Πλακωτή με Λάχανο Κατίκι Δομοκού και Σαλάμι Αέρος συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
http://thefoodprojectblog.blogspot.com/2014/02/blog-post_8.html

ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

Αγαπημένο ιστολόγιο, επιτέλους ήρθε! ο αγαπημένος μου μήνας, η αγαπημένη εποχή του χρόνου, οι πιο λατρεμένες γιορτές! Η εποχή που όλοι γεμίζουν ενέργεια, αισιοδοξία και ελπίδες για το καινούργιο έτος (και 2-3-5 παραπανίσια κιλά στην κοιλίτσα… αχ, από τώρα ονειρεύομαι τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες!!). Κι αν μέσα σε όλα αυτά τυγχάνει να έχεις και τα γενέθλιά σου κάπου εκεί ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά όπως εγώ, τότε ακόμα καλύτερα! (Αιγωκαιράκι είμαι, καλά το μάντεψες!) Λοιπόν, αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο πάρτι και ψάχνετε εδέσματα για τον μπουφέ, εδώ σας έχω ένα σούπερ ορεκτικό! Ό, τι πρέπει για finger food party! Yummy!!!!!!!!!! H συνταγή είναι από το περιοδικό Cook Book ΥΛΙΚΑ: 150 γρ

Πηγή/Περισσότερα:
myfunkycook.blogspot.com

T.G.I. Friday’s® και Οι φίλοι του παιδιού συνταγές

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, τα T.G.I. Friday’s® της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 35, τηλ: 210 6233947-8), φιλοξενούν μία ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν τους κοινωφελείς σκοπούς του σωματείου«Οι φίλοι του παιδιού» και θα μεταδώσουν το Friday’s® spirit λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Tο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, στηρίζοντας το θεσμό της οικογένειας, προσπαθώντας να καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής και να ανατρέψει τις δυσάρεστες συνέπειες των προβληματικών καταστάσεων, των οποίων κύριοι αποδέκτες είναι τα παιδιά

T.G.I. Friday’s® και Οι φίλοι του παιδιού συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
nostimia.blogspot.com

Anthotiro Mousse and Caramelized Mushrooms Canapé συνταγές

As you all know, the most famous and well known Greek cheese is feta. Nevertheless, Greece has a very rich and distinctive variety of other cheeses, which are very unique and rich in flavor. Due to the fact that one of the country’s most important economic activity was husbandry, it was only natural that people Read the full article..

Anthotiro Mousse and Caramelized Mushrooms Canapé συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
http://feedproxy.google.com/~r/CulinaryFlavors/~3/GlvRb-5vzrA/

Εθιστικό ντιπ με καραμελωμένα κρεμμύδια συνταγές

Τραπέζι χωρίς ντιπάκια και ελαφρύ finger food δεν γίνεται. Δηλαδή τι, θα έρθουν όλοι οι καλεσμένοι και θα πίνουν τα ποτά τους ξεροσφύρι; Καλά δεν μιλάμε για υπερπαραγωγές, δεν έχoυμε χρόνο για τέτοια.

Εθιστικό ντιπ με καραμελωμένα κρεμμύδια συνταγές
Πηγή/Περισσότερα:
http://foodjunkie.eu/2013/11/05/caramelized-onion-dip/

Keftedàkia ( Greek Meatballs) συνταγές

Ouzo is a Greek spirit that has evolved from tsipouro which in turn it was created by some 14th century monks on Mount Athos. Tsipouro was flavored with anise and that is called today ouzo

Keftedàkia ( Greek Meatballs) συνταγές

Πηγή/Περισσότερα:
http://feedproxy.google.com/~r/CulinaryFlavors/~3/aq8tkc9rBEw/